Meteen naar de inhoud

OVER ONS

Kitesurfschool Hang Loose is een partner van Surfschool bergen aan zee. Met jarenlange ervaring in de watersportwereld willen wij graag onze kennis en ervaring delen met anderen. Wij hebben een grote liefde voor de natuur en de zee, en willen graag mensen inspireren om op een verantwoorde manier te genieten van deze unieke sport.

In onze kitesurfschool bieden we professionele lessen aan voor alle niveaus, of je nu net begint of al wat meer ervaring hebt. Ons team bestaat uit enthousiaste en gepassioneerde instructeurs die altijd klaar staan om je te helpen om het beste uit jezelf te halen.

We hopen dat je onze kitesurfschool zult bezoeken en dat we je kunnen helpen om je passie voor kitesurfen te delen met anderen. Laat je meevoeren door de wind en kom genieten van de prachtige omgeving die de zee te bieden heeft!

Gelegen bij het prachtige strandpaviljoen De Jongens kun je ook terecht voor eten en drinken na een uitdagende les of als je gewoon wilt genieten van het prachtige Bergse strand.

We zien je snel!

Team Hang Loose

Kitesurfschool Hang Loose, is gevestigd naast/bij het paviljoen De Jongens Bergen aan Zee. De Jongens staat bekend als een gezellig en eigentijds strandpaviljoen in het populaire Bergen aan Zee. Daarnaast maakt onze unieke surf en kitesurfschool het aanbod compleet.